Wanha Tietola

Julkisivukuva tieltä lännestä Pihasta pellolle päin Näkymä pellolle Sisäpihaa kentän suunnasta Julkisivukuva pellolta Julkisivukuva lähempää pellolta


Sisäkuva kahvilasta

Kesäkahvila ja Puoti

Kahvilan valikoiman kivijalka on oman Kotileipomon tuoreet ja maistuvat herkut. Niillä voi herkutella virvokkeiden tai teen/kahvin kera, jonka voit nauttia perinteisistä, aidoista kahvikupeista. Kahvissa on saatavilla myös erilaisia makuvaihtoehtoja, teestäkin voit valita haudutetussakin useammasta makuvaihtoehdosta mieleisesi. Kahvilassa on myös anniskelu- ja vähittäismyyntioikeudet.

Puodin valikoimasta löydät paikallisia Metkatuotteen makeisia, teetä ja kahvia, jotka kauniine pakkauksineen sopivat hyvin vaikkapa tuliaisiksi! Juuri näitä samoja juomia voit testata kahvilamme puolella. Hyllystä löydät myös muita kivoja pikku viemisiä, lähinnä sisustukseen ja somistukseen liittyvää tarpeistoa, niin kotiin kuin tuliaisiksi.

Puodissamme maksuvaihtoehtoina ovat käteinen ja korttimaksu.


Olemme kiinnostuneet laajentamaan tuotevalikoimaamme, joten jos tarvitset jälleenmyyjää tai tiedät jonkun joka tarvitsee niin ota rohkeasti yhteyttä. Erityisesti paikalliset tuotteet kiinnostavat meitä.
Puodin valikoimaa