Wanha Tietola

Pihasta pellolle päin Näkymä pellolle Sisäpihaa kentän suunnasta Julkisivukuva pellolta Julkisivukuva lähempää pellolta Julkisivukuva tieltä lännestä


Majoitus

Pihastamme löytyy parkkitilaa niin karavaanareille kuin telttailijoillekin. Majoittujien käytössä on päärakennuksessa suihkutila ja WC. Myös aamiaiseen ja lounaaseen on mahdollisuus, mutta toivomme näistä tietoa ennakkoon. Pientä iltapalaa on myös saatavilla.

Ennakkovarauksella varmistat myös paikkasi leiriytymiseen. Varauksen voit tehdä yllä olevan valikon Palvelut -> Varaukset kautta tai soittamalla/sähköpostilla. Hinnaston löydät Palvelut -valikon alta.

Ajanvietettä meiltä löytyy; pihapelejä (mm. kroketti, mölkky, frisbeegolf) ja urheilukenttä, jossa voi pelata vaikka jalka- tai lentopalloa. Kiikut ja hiekkalaatikko leluineen on käytettävissä. Lisäksi päärakennuksessa tarjolla lautapelejä ja lehtiä.

Pihapiiristä voi helposti lähteä myös noin viiden kilometrin luontopolulle, Kanjonin kierrokselle. Reitin varrella myös laavu, jossa voi halutessaan paistaa makkaraa. Samoin reitin varrella myös Kalapuron talonpoikaismiljöö (rakennuksiin pääsy ennakkovarauksella). Toisesta suunnasta kylänraittia pääsee kylän nähtävyyksiin, Ahola (kotiseutunäyttely ja kirpputori), satama, jossa voi vaikka onkia, nauttia maistuvista leivonnaisista Makasiinikahvilassa tai käydä uimassa.

Tekemistä ja nähtävää kyllä löytyy!